Utstyr

Utstyr

Karateutstyr kan kjøpes i klubben til konkurransedyktige priser. Vi har de fleste størrelser på lager.

Utstyr kan betales med kort eller kontant på trening. Det er ikke anledning til å ta med utstyr hjem og betale neste gang, da dette er for mye å holde styr på med flere partier og trenere.

Husk at tannbeskytter må tilpasses hjemme med kokende vann, før du får tatt den i bruk. Spør gjerne din trener om fremgangsmåten for tilpasning.

Vi har ulike draktmodeller og anbefaler derfor at du prøver drakten (gi) før du forlater klubblokalet, i tilfelle du må bytte. Generelt kan man si at du gjerne heller går opp en størrelse i drakter. Draktmerke med Shorin Ryu- logo følger med gratis og må sys på venstre bryst. I konkurranser er det ikke lov til å brette opp drakten av sikkerhetsmessige grunner. Det kan altså være lurt å ha en drakt som passer godt. Din trener kan hjelpe deg å finne rett størrelse.

På alle viderekomne partier er det krav om å bruke hansker og tannbeskytter. Forsikringen dekker ikke skader oppstått på tenner uten tannbeskytter.

Profilklær

Profilklær kan kjøpes på https://gkk.ntcshop.no/

Profilartikler handler du direkte på klubbens webshop hos NTC Profil. Varene betales på nett og blir sendt hjem til deg (ca kr 120 i frakt), eller kan hentes hos NTC i Kristiansand (gratis).

ps: dette er en ekstern leverandør og spørsmål må stilles direkte til de.